Флахау, Ваграйн и Сейнт Йохан Алпендорф (Flachau, Wagrain & St. Johann), Австрия

best ski offersaustria_from_smart_travel_bulgaria
nai-dobra oferta ski awstriq_snow Space_smarttravel.bg

SNOW SPACE SALZBURG

Сноу Спейс Залцбург (SNOW SPACE SALZBURG)  се намира в средата на Залцбургската земя. Като част от най-големия ски рай за ски, Ski amade, Флахау, Ваграйн и Сейнт Йохан им Понгау се възползват от разнообразните 120 километра писти и 45 модерни въжени линии. Освен ски зоната, има многобройни занимания, свързани със зимните спортове.

През зимата на 2017/2018 регионите Flachau, Wagrain и St. Johann-Alpendorf се обединяват .Три ски зони се превръщат в един топ ски курорт: Сноу Спейс Залцбург (Snow Space Залцбург). 

Сноу Спейс Залцбург предлага най-доброто за своите гости и любителите на зимните спортове: 

 • 120км перфектно поддържани и свързани писти
 • Различни видове писти във всяко ниво на трудност (червени, сини и черни писти)
 • 45 модерни въжени линии и асансьори
 • 7 входа за ски зоната; По 3 във Флахау и Вагрейн, по един в Алпендорф  и в Сейнт Йохан им Понгау
 • повече от 60 хотела, ресторанти и апре ски места
 • безплатен Wi-Fi в цялата ски зона и още много ……
 • Сноу Спейс Залцбург е рай за любителите на зимните спортове и предлага правилната програма за всеки вкус, с вълнуващи акценти и нещо специално.

ВАГРАЙН (WAGRAIN) – НАЙ-ДОБРАТА ДЕСТИНАЦИЯ ЗА СЛЕДВАЩАТА ВИ ПОЧИВКА 
 
 Ваграйн (Wagrain) е един от трите очарователни ски курорти, които съставляват Snow Space Залцбург. Разположен на 850 метра надморска височина, Ваграйн е известен със своята невероятна природна красота, което го прави една от най-популярните дестинации за почивка в Австрия. Великолепни върхове, широки писти, живописен пейзаж и слънчево местоположение ще направят вашата почивка във Ваграйн  незабравимо изживяване.Разположен само на 70 километра и само на един час път с кола от град Залцбург.

С пряката си връзка със ски курортите Флахау и Сейнт Йохан-Алпендорф, Ваграйн е част от ски регионите Salzburger Sportwelt и Ski amadé, като последният е най-големият ски рай на Австрия с общо 760 километра писти.Сноу Спейс Залцбург ви предлага седем входни точки към ски курорта, три от които са разположени във Wagrain. С отлични условия на пистите, съвременни лифтове, разнообразни спускания и много други акценти, Snow Space Salzburg привлича безброй любители на зимните спортове всяка зима. 

 • 120 километра перфектно поддържани писти и най-съвременните лифтове 
 • 7 входни точки към ски курорта – 3 от тях във Ваграйн
 • 12 ски училища , снежни паркове, и други тематични забавления за вашите  деца
 • 100 процента сняг от месец декември

СЕЙНТ ЙОХАН – АЛПЕНДОРФ (ST.JOHANN-ALPENDORF) – РАЙ ПРЕЗ  ВСИЧКИ СЕЗОНИ

Сейнт Йохан-Алпендорф е вашата врата към света на най-чистото, ваканционно удоволствие. Насладете се на максимално забавление за ски и туризъм и открийте целогодишен рай за любителите на почивката. Сейнт Йохан предлага най-бързата ви източна точка за вход към ски курорта Snow Space Salzburg.С повече от 90 процента сини и червени писти и безброй предложения за друг вид семейна и  активна почивка, Сейнт Йохан-Алпендорф е популярно място за семейства и запалени скиори през зимата. През топлите месеци има много възможности да прекарате активно лято в малкото селце, разположено само на 50 минути с кола от Залцбург. Нещо повече, Алпийският приключенски парк „Ghost Mountain“ е друга популярна дестинация за семейни, еднодневни екскурзии в околностите на Сейнт Йохан-.

Със своето разположение на 800 метра надморска височина, система за сняг, стигаща до долината и удобната връзка със ски курортите Флахау и Ваграйн, Сейнт Йохан-Алпендорф е рай за всички любители на зимата и запалените скиори. Съвременните лифтове ви отвеждат до най-добрите писти на ски-курорта Snow Space Залцбург за нула време, с безброй добре поддържани и разнообразни спускания, които отвеждат вас и семейството ви до Алпендорф.Отпуснете се в една от многото удобни планински хижи и се насладете на някои от вкусните традиционни деликатеси там, преди да се спуснете надолу по планината с вашите ски или сноуборд. Ако търсите типични австрийски апре-ски забавления, Сейнт Йохан-Алпендорф е идеалното място и за вас. 

И много повече: Сейнт Йохан-Алпендорф не е просто разположен в сърцето на ски-курорта Snow Space Залцбург, но е и част от най-големия ски рай в Австрия, Ski amadé, с 270 лифта, 760 километра писти и повече от 260 планини хижи и хотели.

РАЙ В СНОУ СПЕЙС ЗАЛЦБУРГ (SNOW SPACE SALZBURG)

 Флахау (Flachau) в Snow Space Залцбург е мястото на победителите. През зимата ви удивлява с перфектно поддържани писти за ски, а през лятото ви предлага безброй възможности за активна почивка. Спиращата дъха гледка към планината и сърцатото, австрийско гостоприемство са на разположение през цялата година.Веднъж годишно Флахау става гореща точка за ски за жени, тъй като легендарният нощен слалом Audi FIS Alpine Ski World Cup води най-добрите жени състезатели по ски. Само на 80 километра от град Залцбург, Флахау е ваканционен рай както за любителите на активния спорт, така и за тези, които предпочитат релаксиращата и спокойна почивка.

Ски курортът Flachau в Snow Space Залцбург в района на Land Salzburger предлага на любителите на зимата всичко необходимо за един незабравим ден в снега. Например 61 писти от всички нива на трудност в ски курорта Snow Space Salzburg, който е част от Ski amadé, най-големия ски рай в Австрия. Без значение дали сте начинаещ или опитен професионалист, широките и открити писти са мечтата на всеки любител на зимата!Повече от 60 планински хижи и хотели , ви предлагат перфектни възможности да си починете спокойно или да се насладите  на известните апре-ски забавления на Флахау

най добрите ски оферти Австрия от Смарт Тарвел България

Разгледайте и предложенията ни за настаняване в Snow Space Salzburg : Хотели във ФЛАХАУ-ВАГРАЙН-СЕЙНТ ЙОХАН АЛПЕНДОРФ (SNOW SPACE SALZBURG)

Използвани снимки от:  Snow Space Salzburg | www.snow-space.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *