За Нас

sMART TRAVEL bg LOGGO

СМАРТ ТРАВЕЛ ООД е изцяло частно дружество с ограничена отговорност , основано през 2001г. с решение на Софийски Градски Съд по ф. Д. №10781/2001г. с учредители : ДРАГОМИР АТАНАСОВ ЛАЗАРОВ И БОРИС ВЛАДИМИРОВ МЕХАНДЖИЕВ, които го управляват и представляват в качеството си на Управители както заедно, така и поотделно.

Дейността на СМАРТ ТРАВЕЛ ООД е изцяло в сферата на туристическите услуги, като кредото на основателите е, че една по-малка организация е много по-гъвкава и клиентски ориентирана и по тази причина е в състояние да предложи по-добра услуга чрез персонално внимание и специално отношение към нейните клиенти и партньори.

СМАРТ ТРАВЕЛ ООД е българска туристическа фирма, притежаваща Удостоверение за регистрация № РКК – 01-05810 за туристическа дейност „ТУРОПЕРАТОР” и № 04937 за „ТУРИСТИЧЕСКИ АГЕНТ” .

СМАРТ ТРАВЕЛ ООД успешно оперира в сферата на младежките и студентски обменни програми между България от една страна и САЩ от друга. Основната цел на тази програма е да предостави възможности на млади и интелигентни българи е да опознаят нови култури, начини на живот и бизнес, а също и да подобрят своята чуждоезикова подготовка.

СМАРТ ТРАВЕЛ ООД е организатор и агент по чартърните полети до Тунис, о-в Крит, Испания – Коста Брава, Коста дел Сол и Палма де Майорка, Португалия, Турция – Анталия, Бодрум и Мармарис, Египет, Тайланд, Куба, Доминиканска Република, Мексико, Дубай, Бразилия и много други екзотични дестинации.

СМАРТ ТРАВЕЛ ООД e оторизирана агенция за продажба на самолетни билети до и от всички пунктове на света, както и действащ агент на всички авиокомпании с представителства в България: AlItalia, KLM, British Airways, Air France, Lufthansa, Austrian Airlines, Turkish Airlines, CSA, Malev, LOT, Olympic, AЕROFLOT, Pulkovo, AeroSwit, Tarom, Air Malta; Bulgaria Air, Hemus Air, Aegean Airlines, Emirates, Quatar Airways, United Airlines.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *